Nojd-kund-Cicerotryck

DÄRFÖR ÄR DET TRYGGT ATT HANDLA HOS CICEROTRYCK

Vi är måna om att din beställning ska bli korrekt och att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. För oss är det viktigt att det blir rätt hela vägen från din idé till färdigt tryck. Vi vill att du som kund ska bli nöjd och veta att vi gärna hjälper dig längs vägen till dess att du har din beställning levererad.

ALLTID PERSONLIG ÅTERKOPPLING
När vi mottagit din beställning får du alltid en orderbekräftelse och dessutom en personlig återkoppling via mejl eller telefon att vi tagit emot din beställning.

FRI KONTROLL AV TRYCKFILER INGÅR
Vi går alltid igenom dina bifogade tryckfiler innan vi startar i gång tryckproduktionen. Detta gör vi för att säkerställa att tryckfilerna är tryckbara. Denna tjänst är helt kostnadsfri. Skulle det vara något som saknas hör vi av oss till dig så att vi tillsammans kan åtgärda eventuella fel.

KORREKTUR PROFILPRODUKTER
När det gäller tryck av profil och textilprodukter ingår ett skissförslag vad gäller placering av trycket. Detta gäller exempelvis produkter som pennor, t-shirts, nyckelband, tygkassar och kepsar. Övriga produkter förutsätter en tryckfärdig pdf (mer om det kan du läsa här). Behöver du hjälp att ta fram en tryckfärdig PDF kan vi hjälpa dig med det. Läs mer om det här.

INGA DOLDA AVGIFTER
Hos Cicerotryck tillkommer inga dolda avgifter som fakturaavgift, serviceavgifter och hanteringsavgifter. Det pris du fått i din beställningsbekräftelse är det du betalar.

FRI FRAKT
När du handlar hos oss via vår webbshop ingår fri frakt på alla produkter förutom vissa specialprodukter*. Fri frakt finns alltid som ett val. Men behöver du få dina produkter levererade snabbare än vad Fri frakt-alternativet innebär kan du välja exempelvis Express när du beställer. Det finns också i vissa fall ett alternativ att hämta din beställning på tryckeriet i Tyresö.
* Fri frakt gäller paketleveranser på upp till 84 kg med mått per kolli på maxlängd 150 cm + omkrets = 300 cm.

BETALA TRYGGT OCH BEKVÄMT MED FAKTURA
När du beställer hos Cicerotryck betalar du alltid via faktura (20 dagar). Inga fakturaavgifter tillkommer.

SÅ HANDLAR DU
Vill du veta mer om hur det fungerar att handa i vår webbshop? Läs mer om det här.