Design-Content

LÅT OSS TA HAND OM DESIGNEN!

Med en snygg genomtänkt design och ett tydligt budskap kan du öka din försäljning eller enklare nå ut med din information. Att förstå vad det är du vill sälja eller förmedla är viktigt när det gäller din presentation. Det kan du fixa med en proffsigt producerad trycksak.

Vi på Cicero Tryck & Media AB kan hjälpa dig hela vägen från idé till färdig layout. Ett perfekt alternativ för dig som önskar en bekväm helhetslösning för en snabb och enkel produktion. På vårt företag har vi både kunskapen och tekniken.

VAD HAR DU FÖR BEHOV?
Till att börja med går vi igenom ditt behov och önskemål om trycksaksprodukt med utgångspunkt från din idé. Vilken produkt passar bäst till just för ändamålet? Vi har många produkter att välja mellan.

HUR SER DIN GRAFISKA PROFIL UT?
Nästa steg är att kika närmare på din redan befintliga grafiska profil – om du har en. Hur kan vi låta den bli tydlig på bästa sätt och bli en röd tråd i alla dina trycksaker? Med hjälp av ditt underlag tar vi fram förslag på färg, form och typsnitt för den aktuella trycksaken så att ditt budskap kommer fram på bästa sätt. Det underlag vi behöver kan vara din logotype, foton, texter/beskrivningar, illustrationer, eventuella färgkoder och kanske även din webbadress. Har du ingen logotype eller någon grafisk profil kan vi ta fram en åt dig.

BEHÖVER DU HJÄLP MED TEXT?
Förutom design av trycksaker har vi även möjlighet att hjälpa till med textproduktion och textredigering. Det kan vara allt från rubriksättning, reklamtexter till redaktionella längre texter. Läs mer under fliken Content.

SAKNAR DU FOTON?
Saknar du bilder till dina produkter så kan vi antingen ombesörja fotografering men även bildbehandling om du har bilder som behöver retusch eller liknande.

KORREKTUR FÖR GODKÄNNANDE
All design som vi gör får du alltid godkänna innan tryck så att du blir nöjd med resultatet.

PRISEXEMPEL DESIGN
Visitkort, enkelsida 800 kronor
Flyers, enkelsida 1 600 kronor
Folder, 4 sidor 2 500 kronor

VILL DU VETA MER?
Kontakta oss gärna för mer informaton och offert på info@cicerotryck.se

CONTENT MARKETING

Med content marketing kan du stärka ditt varumärke, öka försäljningen och även uppfylla dina kunders behov. Innehåll är eftertraktat – det kan vi hjälpa dig med.

ANPASSAT INNEHÅLL
Innehåll och tjänster vi erbjuder:
• Behovsanpassat innehåll som dina kunder kan få nytta, kunskap och inspiration av.
• Nyhetsbrev – effektivt sätt att nå ut till din målgrupp.
• Strategi och produktion för sociala kanaler.
• Blogginlägg – med ett personligt tilltal kan vi berätta om dina produkter och tjänster och skapa goda kundrelationer.
• Pressmeddelanden, copy, kommunikation – här kan vi producera och distribuera ditt budskap och innehåll.

Annonsproduktion
Natives, banners eller traditionell printannonsering – vi kan producera det du är i behov av för stunden.

Redaktionellt innehåll
Vi har lång erfarenhet av att producera redaktionellt material till tidningar och webb. Kortare artiklar, välskrivna reportage eller fördjupande artiklar eller rena nyhetstexter.

Foto, rörligt material & layout
Vill du förstärka ditt säljmaterial eller dina artiklar med fina bilder, presentationer, rörligt material, film eller en komplett layout kan vi även erbjuda det.

Vill du veta mer?
Kontakta oss för mer information och offert:
Carina LöfgrenMediekonsult/journalist
carina@cicerotryck.se
070-981 99 15